202203.02
0

Felhívás a XVII. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferenciára

in DH/Alma

A Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia egy kihagyhatatlan lehetőség, amellyel minden egyetemista csak nyerhet!

Az FTDK egy egyedülálló esemény Felvidéken, mivel itt gyűlnek össze azon egyetemisták és fiatal kutatók, akik számára egy a fontos: megosztani egymással és a szakterületükön elismert személyiségekkel a kutatásaik eredményét egy szívükhöz közel álló témáról. Ezenkívül kiváló lehetőség olyan kapcsolatok építésére, melyek az egész életünket befolyásolhatják.
A részvételhez csupán az egyetemen rendezett sikeres intézményi forduló szükséges (ha nincs, akkor tanári ajánlás), egy jó kutatómunka és persze a bátorság, a kitartás és az elszántság. A munkával kapcsolatos általános előírások és szabályok a http://ftdk.ujs.sk honlapon találhatóak, további követelmények az OTDK – Országos Tudományos Diákköri Konferencia – (http://otdk.hu) weboldalán.
Nevezni a konferenciára a http://ftdk.ujs.sk honlapon található elektronikus nevezési lap kitöltésével lehet. A regisztráció határideje: 2022. június 17., a munkát szeptember 24-ig kell feltölteni. A kutatói munka lehet magyar, de idegen nyelven is megírt, utóbbi esetben a versenyzőnek készítenie kell egy magyar nyelvű összefoglalót. A konferencián az előadás nyelve kötelezően magyar!
A részvétellel csak nyerni lehet! Hogy mit? Tapasztalatot egy kutatómunka megírásában, valamint előadásában. Sok-sok jó tanácsot kaphattok a zsűritől, az önéletrajzotokban is feltüntethető, és nem utolsó sorban élményekkel és remek ismertségekkel, akár barátokkal gazdagodhattok. A konferencián való részvétellel tárgyi és pénzügyi jutalomban is részesülhettek. Az FTDK-n bemutatott legszínvonalasabb munkák számára út nyílhat a 2023 tavaszán megrendezésre kerülő magyarországi OTDK (Országos Tudományos Diákköri Konferencia) felé is.
A Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia (https://fb.me/e/4XYAMhe62) egy kihagyhatatlan lehetőség, amellyel minden egyetemista csak nyerhet!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *