201602.04
5

Pályázati felhívás: Tanuljanak angolul a szlovákiai magyar falvak!

A Learning Enterprises alapítvány idén is pályázatot hirdet Angolul tanuló falvak címmel. A kezdeményezésben a szlovákiai magyar egyetemistákat képviselő szervezet, a Diákhálózat is együttműködik. Az ingyenes programban önkormányzatok, civilszervezetek és iskolák vehetnek részt.

Amerikából érkező lektorok háromhetes nyelvtanfolyamot tartanak a Learning Enterprises Alapítvány képviselője által kiválasztott szlovákiai, zömében magyarok által lakott falvakban, városokban. Ezek a tanfolyamok nemcsak az oktatásról, a tanulásról szólnak, hanem ennél lényegesen többről. A különböző kultúrák egyfajta találkozásáról van szó, hiszen a délelőtti hagyományos tanítási órák után az oktatók diákjaikkal együtt közös programokon vesznek részt, akik e kötetlen beszélgetéseken mesélnek saját szokásaikról, hagyományaikról, kultúrájukról, a diákok pedig az itteni életmódról. A program ötletgazdája Tolnay Ádám, a Learning Enterprises Alapítvány alapítója.

A jelentkezés részletes feltételei, jelentkezési adatlap és további információk ITT találhatóak.

Jelentkezési határidő: 2016. március 31. 

Kurzus időtartama: 2016. július 11-től 29-ig

További információkért érdeklődni lehet Bíró Szilviánál, a Learning Enterprises országos koordinátoránál e-mailben: silvia.biroova@gmail.com, vagy a következő telefonszámon: +421 918 280 599.



Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *