202111.01
0

Tájékoztató a tájékoztató körútról

in DH/Alma

2021-ben a nyugati körúton teljes gőzzel dübörög majd az FTK, melyen 12 gimnáziumot látogat meg a Diákhálózat 5 fős csapata.

A Felsőoktatási Tájékoztató Körút, vagyis az FTK minden tanév elején, november körül valósul meg. Ez a program egyike a DH legrégebbtől futó programjainak, mindig aktuális, hiszen gimnazistaként nagyon ijesztő lehet eligazodni a felsőoktatás útvesztőjében. A körút célja, hogy ismertesse az érettségi előtt álló diákokkal a továbbtanulási lehetőségeiket. A Diákhálózat aktivistái a szlovákiai, csehországi, magyarországi egyetemeket mutatják be a jövendőbeli gólyáknak. Az előadást kolis trükkök, egyetemi gyorstalpaló színesíti. A tavalyi járványhelyzet megnehezítette a bejutást a középiskolákba, így a körutat online rendezte meg a DH.
2021-ben a nyugati körúton teljes gőzzel dübörög majd az FTK, melyen 12 gimnáziumot látogat meg a Diákhálózat 5 fős csapata.

A tavalyi online FTK-hoz hasonlóan, a DH ebben a tanévben is megrendezi a körutat a virtuális térben, kiegészítve a nagy sikernek örvendő mentorprogrammal, melyben a múlt évben több mint 200 mentor-mentorált páros vett részt. Az FTK koordinátorai idén is Vanyo Gabriella és Panyi Orsolya, bátran keressétek őket a körúttal vagy a mentorprogrammal kapcsolatos kérdéseitekkel.

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *