202108.29
0

Élménybeszámolók a 2021-es szakmai gyakorlatokról

in DH/Alma

Külön plusz, hogy szeptembertől a csapatunkat csupa SzakGyakos alkotja majd, hiszen mindkét kollégánkat Rajtatok keresztül ismertük meg!

GYAKORLATOZÓK:


Récsei Emőke – Artis Centrum:
„Teljesen elégedett vagyok azzal, amilyen módon új információkra tudtam szert tenni. Azért jelentkeztem, mert a korona olyan módon megrövidített minket, hogy az egyetemen nem tudtak biztosítani gyakorlatot. Mivel épp ezt hiányoltam, ezért jelentkeztem. Segítőkész, fiatal csapat fogadott, kérdéseimre örömmel válaszoltak. Kifejezetten tetszett, hogy aktív részese lehettem a történéseknek, nem csak megfigyelőként, passzívan voltam jelen. Saját tapasztalatomból bátorítok mindenkit, aki nem mert jelentkezni: aki mer, az nyer! Az, hogy miképp formálódik szakmai tapasztalásod, csakis Rajtad áll!”

Beke Klaudia – Artis Centrum:
„Nagyon jól éreztem magam a szakmai gyakorlaton. Nagyon jó szakemberekkel találkoztam, akik nagy odaadással álltak munkájukhoz, és minden kérdésemre készségesen válaszoltak. Úgy érzem, az ott látottakat és tanultakat maximálisan fogom tudni alkalmazni pedagógiai pályám során. Az időm nem sajnálva bármikor visszamennék. Köszönöm a lehetőséget!”

Jakab Zsófia - Artis Centrum:
„A szakmai gyakorlat remek lehetőség arra, hogy tapasztalatot szerezz, megismerj új embereket és fejlődj. Így én nagyon örültem, amikor visszajelzést kaptam, hogy mehetek szakgyakozni. Az Artis Centrum munkatársai nagyon kedvesek, barátságosak és megértőek voltak. Egy hét alatt nagyon sokfajta módszerbe belepillanthattam, ilyen volt például a neurofeedback, gyógypedagógia, TSMT, logopédia, illetve autista gyerkőcökkel is foglalkozhattunk egy délután. Minden egyes nap nagyon érdekes volt számomra, hiszen az ottani munkatársak mindent elmagyaráztak, egy-egy foglalkozás után pedig megbeszéltük a látottakat, és hogy miben fejlődött eddig a gyermek. Rengeteg tapasztalattal és új ismeretekkel tértem haza, így nem kérdés, hogy jövőre is szeretnék-e menni. SzakGyakozz Te is!”

PARTNEREK:


FUTUREG:
„Mindkét idei gyakornoknak nagyon proaktív és asszertív hozzáállása volt, nem ijedtek meg az új kihívásoktól sem. Mi a SzakGyak-ot mindenképp pozitívan értékeljük. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Diákhálózatnak!”

ARTIS CENTRUM:
„Köszönjük a Diákhálózat nyújtotta SzakGyak-lehetőséget. A gyakorlatozók nyitottak és érdeklődőek voltak. Volt olyan gyakorlatozó is, akivel a jövőben mindenképp tervezzük a közös munkát tanulmányai befejeztével. Más cégeknek is jó szívvel ajánljuk a lehetőséget, és a jövőben is várjuk a hallgatók jelentkezését.”

AM BUSINESS:
„Idén is (ahogyan 2020-ban) érkezett hozzánk gyakornok a SzakGyak programon keresztül. Ismét nagyon elégedettek voltunk mind a jelentkezők felkészültségével, mind pedig a végül felvett kolléga munkájával. Terveink szerint 2022-ben is részt veszünk majd, és szívesen folytatjuk a munkát Veletek. Külön plusz, hogy szeptembertől a csapatunkat csupa SzakGyakos alkotja majd, hiszen mindkét kollégánkat Rajtatok keresztül ismertük meg!"

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *