201705.05
0

Pályázati felhívás: SzakGyak – Paksi Atomerőmű1378877_692436200884197_5313244393508428674_n

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. az idei évben is sok szeretettel várja a Felvidékről érkező szakmai gyakorlatos diákokat. Hagyományosan két csoportot fogadnak, a tervezett időpontok:

  1. csoport: 2017. július 17–30.
  2. csoport: 2017. július 31.– augusztus 13.

Részvételi díj: 30 euró


Mindkét csoportba 6 fő felvidéki, nappali tagozaton tanuló, – diákigazolvánnyal rendelkező – magyar anyanyelvű, elsősorban műszaki szakirányon tanuló egyetemistát tudnak fogadni. Fontos, hogy a diákok szakiránya beilleszthető legyen az erőmű szakmai struktúrájába. Mint pl.

gépész

automatizálás

híradástechnika

méréstechnika

fizikus

digitális rendszerek

vegyész

irányítástechnika

villamos szakterület

munkavédelem

karbantartó mérnök

környezetvédelem stb.

Az MVM PA Zrt. az eddigiekhez hasonló ösztöndíjat biztosít a diákok számára, amely a szállást teljes egészében, az étkezési  és szabadidős programok  költségét pedig nagy részben  fedezi.

Otthonról Budapestig ill. Budapestről való hazautazás költsége a diákokat terheli.

A szakmai program alatt a diákok megismerhetik az erőmű működését, kapcsolódó létesítményeit, tapasztalatokat szerezhetnek a saját – tanult – szakterületükön, és lehetőségük lesz szakmai kapcsolatok kialakítására.

A diákok kiválasztását a szokott módon a diákszervezetek végzik, ahogy az eddigi gyakorlatok alatt.

A jelentkezőktől első sorban a személyi igazolvány fénymásolt oldalait várjuk (ezt az erőmű feltételei alapján kérjük), egy iskolai igazolást (magyarul és szlovákul/csehül), a többi kívánt dokumentumot mi küldjük vissza kitöltésre.

Mivel az erőműben komoly és időigényes beléptetési, ellenőrzési rendszer van, legkésőbb 2017. május 15-ig várjuk a szakmai gyakorlaton résztvevők részletes személyes adatait a dhszakgyak@gmail.com címre.

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *