201512.26
2

Soós Kálmán ösztöndíj

A magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet idén is meghirdeti a Soós Kálmán ösztöndíjat. A pályázaton a szülőföldi nappali és levelező tagozatos mesterképzésben valamint nappali és levelező tagozatos PhD/DLA képzésben részt vevő szlovák állampolgárságú, magyar nemzetiségű hallgatók vehetnek részt.

A pályázati kiírás tartalmát az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Balassi Intézettel együttműködve dolgozza ki, és a pályázatot a Szövetség a Közös Célokért révkomáromi irodája, a Diákhálózat és a Balassi Intézet lebonyolítói közreműködésével hirdeti meg.

Az elektronikus adatlap a sao.bbi.hu felületen keresztüli internetes beküldési határideje 2015. december 22., éjjel 24.00 óra.

Az elektronikusan már benyújtott adatlap kinyomtatott és aláírt formájának és papír alapú kötelezően csatolandó mellékletek postai beérkezésének és személyes benyújtásának határideje 2015. december 23., helyi idő szerint 12.00 óra. A pályázati kiírást ide kattintva olvashatják az érdeklődők. A pontrendszer pedig itt olvasható.

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *